28

توت و "خرما" را با چای نخورید

توت و "خرما" را با چای نخورید
اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های آین مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
 
گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود. 

گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه  به جای قند، خرما و "توت" است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز  بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند.
تعداد امتیازات: (3) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (307)
کد خبر: 3439
  • توت و "خرما" را با چای نخورید

RSS comment feed نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
اين ماه: 81232                              ديروز: 2372                              امروز: 145

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای تبیان خراسان جنوبی (سال 2019) محفوظ می باشد.